Fysieke testen

Locaties:

Hogere afdeling: Zaterdag 10 augustus 2019 in het Belgian Football Center, Rue de Bruxelles 486 te 1480 Tubize. (bloknr. 2833)

Antwerpen: Zaterdag 31 augustus 2019 in Sport Vlaanderen, Vorselaarsebaan 60 te 2200 Herentals. (bloknr. 1742)

 

De herkansingen voor de hogere afdelingen gebeuren op een trainingssessie georganiseerd in het BFC te Tubeke. Provinciale herkansingen kunnen onderling afgesproken worden om met verschillende provincies samen door te gaan of apart, voor Antwerpen werd dit vastgelegd op 17 oktober te Wommelgem. Ook de trainingscentra van Tubeke, De Pinte en Tongerlo staan hiervoor ter beschikking op data waarop ook trainingen werden ingepland. Betrokkenen kunnen in functie van fysieke paraatheid kiezen waar ze herkansen, verplaatsingskosten worden niet terugbetaald. Uitzonderlijk en met akkoord van beide betrokken Voorzitters kunnen de tests ook afgelegd worden in een andere provincie. De verplaatsingskost blijft in dit geval beperkt tot deze van de provincie.

Er zal steeds een geneesheer en ziekenwagen voorzien worden.

Testnormen:

Theoretisch examen

Locatie:

Nationale: Vindt op de dezelfde locatie plaats als de fysieke testen

Antwerpen: Vindt op de dezelfde locatie plaats als de fysieke testen

Herkansen is mogelijk op één van de voorziene data naar aanleiding van een georganiseerde training in Wommelgem of De Pinte. De leerstof omvat de Regels van het Voetbalspel, de Aanvullingen hierbij alsook de handleiding voor assistent-scheidsrechters. (meest recente versie met inbegrip van 2019-2020 maar met uitzondering van vragen uit de actuele spelregelwijzigingen)